O konferenciji 

E-TRGOVINA 2020  >>> Prijava za učešće je u toku do popunjenosti kapaciteta

20. Međunarodna konferencija o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju E-trgovina 2020

TERMIN ODRŽAVANJA: 20. Konferencija E-trgovina 2020 održaće se tradicionalno na Paliću od 15.04. do 16.04.2020. godine.

20 godina postojanja: Konferencija E-trgovina je najveći skup o elektronskoj trgovini u Srbiji, posvećen praćenju nastanaka i razvoja domaćeg i regionalnog e-commerce i e-business tržišta. Od 2001.godine se Konferencija E-trgovina kao specijalizovan skup iz ove oblasti redovno održava svake godine. Namenjen je poslovnim ljudima koji su zainteresovani da se informišu o savremenim dostignućima u oblasti e-trgovine i e-poslovanja , i mogućnostima za njihovu primenu u Srbiji i SEE regionu.

INSTITUCIONALNA PODRŠKA: Svake godine predstavnici nadležnih ministarstava iz oblasti trgovine, Informacionog društva i telekomunikacija, kao i predstavnici drugih institucija i organizacija, aktivno učestvuju u realizaciji ovog skupa kao Pokrovitelji konferencije.

CILJ KONFERENCIJE: Konferencija je namenjena pre svega menadžmentu i sva predavanja i programski sadržaji su prilagođeni u skladu sa tim. Ciljna grupa su menadzeri, vlasnici, i zaposleni u kompanijama koje trenutno rade na tržištu Srbije u oblasti elektronske trgovine i zainteresovani su da unaprede svoja znanja o e-commerce poslovanju. Cilj je da informišemo i edukujemo donosioce odluka u ecommerce sektoru i predstavimo im mogućnosti za uvođenje poboljšanja koja bi dovela do daljeg rasta i razvoja njihovog posla.

TEMATSKE OBLASTI: B2B i B2C e-commerce, Internet marketing, Online PR, SEO, CRM, Social Media, Pravni aspekti elektronskog poslovanja, Platne kartice i sistemi plaćanja na Internetu, Sistemi zaštite el.transakcija na Internetu, Sistemi el.poslovanja i Cloud Computing, Uloga osiguranja u procesu e-trgovine, Upravljanje procesima dostave robe SCM, M-commerce i M-payment   BITNE INFORMACIJE: Kako bismo vam omogućili da što lakše isplanirate dolazak i vaše vreme na Konferenciji, ovde možete pronaći informacije o lokacijama na kojim se odžava program, radnim danima i radnom vremenu tokom trajanja Konferencije. Detaljna satnica programa biće objavljena uskoro.

Datum održavanja Konferencije i radno vreme po danima

Radni dani Konferencije su sreda 15. i četrvrtak 16. April

Radno vreme po danima:
Sreda 15.04. od 11h do 18h i  Četrvrtak 16.04. od 09:30 do 16h

Mapa Palića - važne lokacije za učesnike

Svi objekti namenjeni učesnicima Konferencije su u neposrednoj blizini jedan od drugog. Radi lakšeg snalaženje pogledajte mapu:

Kada počinje registracija učesnika 15.04.

Registracija učesnika:
Vasu akreditaciju i kotizacioni materijal možete preuzeti prvog dana konferencije u sredu 15.04. od 09:30h na info pultu kada počinje prijavljivanje učesnika. Info pult se nalazi u holu objekta “VELIKA TERASA Palić”. Biće otvoren tokom trajanja konferencije i na njemu mоžete dobiti sve potrebne informacije.