O konferenciji 

E-TRGOVINA 2021  >>> Prijava za učešće je u toku do popunjenosti kapaciteta

21. Međunarodna konferencija o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju E-trgovina 2021

TERMIN ODRŽAVANJA: 21. Konferencija E-trgovina 2021 održaće se u online formatu 17.06.2021. godine.

21 godina postojanja: Konferencija E-trgovina je najveći skup o elektronskoj trgovini u Srbiji, posvećen praćenju nastanaka i razvoja domaćeg i regionalnog e-commerce i e-business tržišta. Od 2001.godine se Konferencija E-trgovina kao specijalizovan skup iz ove oblasti redovno održava svake godine. Namenjen je poslovnim ljudima koji su zainteresovani da se informišu o savremenim dostignućima u oblasti e-trgovine i e-poslovanja , i mogućnostima za njihovu primenu u Srbiji i SEE regionu.

INSTITUCIONALNA PODRŠKA: Svake godine predstavnici nadležnih ministarstava iz oblasti trgovine, Informacionog društva i telekomunikacija, kao i predstavnici drugih institucija i organizacija, aktivno učestvuju u realizaciji ovog skupa kao Pokrovitelji konferencije.

CILJ KONFERENCIJE: Konferencija je namenjena pre svega menadžmentu i sva predavanja i programski sadržaji su prilagođeni u skladu sa tim. Ciljna grupa su menadzeri, vlasnici, i zaposleni u kompanijama koje trenutno rade na tržištu Srbije u oblasti elektronske trgovine i zainteresovani su da unaprede svoja znanja o e-commerce poslovanju. Cilj je da informišemo i edukujemo donosioce odluka u ecommerce sektoru i predstavimo im mogućnosti za uvođenje poboljšanja koja bi dovela do daljeg rasta i razvoja njihovog posla.

TEMATSKE OBLASTI: B2B i B2C e-commerce, Internet marketing, Online PR, SEO, CRM, Social Media, Pravni aspekti elektronskog poslovanja, Platne kartice i sistemi plaćanja na Internetu, Sistemi zaštite el.transakcija na Internetu, Sistemi el.poslovanja i Cloud Computing, Uloga osiguranja u procesu e-trgovine, Upravljanje procesima dostave robe SCM, M-commerce i M-payment

Detaljna satnica sa kompletnim programom biće objavljena uskoro.